miércoles, 3 de diciembre de 2008

proposta 2 MURAL 6 de desembre




Hola
La idea se me acaba de ocurrir. Como nos anotamos en la mano para no olvidar. Cosa que hacemos muchos de nosotros. He querido simbolizar este hecho que es un bocetos sin pulir.
La idea en si sería trabajarlo en grafito o carbón sobre la pared. (la mano) por el hecho de ser económico, efímera obra en continu movimiento. El carbón se iria borrando mientras las anotaciones hechas con pintura, boli, etc... quedarían marcando la silueta de la mano (haríamos muchas más para rellenar la mano (concepto) Acto borrado. El planeta si se realizaría con pintura. Es una mezcla de gena, estudiante, olvidadizo, responsable, obsesivo, tema, problema, responsabilidad etc... social.
Si os interesa la idea podríamos verla mas estudiada.
Toni Ramos
Ramat

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Hola!m`ha fet gracia la 2 propostes del Ramos i del Aitor i m`agradaria col•laborar ,
Li he donat poc temps a la idea però....

Havia pensat que ja que seria uns dels primers treballs de la associació el tema a escollir podria ser “Presentar la Escola Llotja”,
“ Fer coneixia l’escola / fent-se coneixia a nosaltres mateixos com a Associació ” podria ser una bona base per començar , de fet tots ens hem conegut a l`escola i ha mes hi ha molt poca gent que conegui l’escola , en espacial el Cicle Arts aplicades al mur .
L’escola t’he 233anys , Fundada l'any 1775 per la Junta de Comerç de Barcelona amb el nom d'"Escuela gratuita de diseño", per les seves aules han passat al llarg dels anys, algunes de les figures més representatives del món de les arts i del disseny, com ara els pintors Picasso, Guinovart, Muxart i Fortuny; escultors com Damià Campeny o els germans Vallmitjana ....i els que en de arribar!.
Jo crec que s’ha li pot treure molt de suc en la historia .Ara es donar-hi voltes a les coses....ens la veiem!

Oleguer

Anónimo dijo...

Molt bo!

xavisert dijo...

M'grada el tema aquest.
M'hi apunto...i que cunda el ejemplo!


Que cunda también haciendo acto de presencia no solo en el blog sino también en las asmbleas de la asociación.

Salutacuions a tots i fins ara.

xavisert
Ramos: te quiero